Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
[CALENDAR_TITLE]
[CALENDAR]

Главная » » Регистрация » ВходПонедельник
06.05.2024
01:50
Главная » 2010 » Ноябрь » 23 » Новий Анрі з "Янг Бойз"
16:15
Новий Анрі з "Янг Бойз"
АнріІм'я: Анрі Б'єнвеню
Клуб:
"Янг Бойз"
Дебют:
07/02/10 проти "Базеля" (чемпіонат Швейцарії)
Позиція:
нападаючий
Громадянство:
Камерун
Дата народження:
05/07/88

До переходу взимку минулого року в "Янг Бойз" мало хто знав про Б'єнвеню, який виступав до цього в Тунісі за "Есперанс". У бернському клубі форвард був покликаний замінити Сейду Думбо, який до того часу домовився про трансфер з московським ЦСКА. З цією місією новачок упорався на всі п'ять, хоча до від'їзду нападника збірної Кот-д'Івуара Б'єнвеню перебував у тіні. І все-таки швидкий і майстерний футболіст ще до літньої паузи забив п'ять м'ячів і зробив десять результативних передач.

Після від'їзду Думбо молодий нападник набирав оберти і в останніх матчах провів ще сім м'ячів. У цьому сезоні на рахунку камерунця шість голів у 23 матчах різних турнірів. У поточному чемпіонаті "Янг Бойз" виступає не дуже вдало і посідає лише п'яте місце. Та й сам Б'єнвеню трохи здав у порівнянні з минулим сезоном, коли реалізовував навіть напівмоменти.

Тим не менш, швейцарські уболівальники досі впевнені, що камерунець є гідною заміною Думбо, який в 64 матчах чемпіонату забив за "Янг Бойз" 50 голів. Саме Б'єнвеню провів переможний м'яч у ворота "Фенербахче" у третьому відбірному раунді Ліги чемпіонів УЄФА, а згодом відзначився в поєдинку з "Тоттенхемом".

Якісний прорив
"Янг Бойз" - "Санкт-Галлен" 2:1
05.05.2010, чемпіонат Швейцарії

Влучний удар Б'єнвеню на 93-й хвилині найважливішого поєдинку з "Санкт-Галлені" приніс йому любов місцевих уболівальників. У травневому поєдинку "Янг Бойз" треба було перемагати, щоб зберегти триочковий відрив від найближчого переслідувача в особі чинного чемпіона "Базеля". Здавалося, що справа йде до нічиєї і арбітр вже був готовий дати фінальний свисток, коли Б'єнвеню отримав м'яч біля штрафного майданчика, відірвався від свого опікуна і потужно пробив по воротах. У тому епізоді Б'єнвеню послизнувся на штучному газоні, проте навіть це не завадило йому спрямувати м'яч у сітку. Вийшло трохи незграбно, але зірки народжуються по-різному.

Він говорить:
"Переїзд з Тунісу до Берну - це здійснення мрії. Тут у мене з'явився шанс вигравати трофеї і розвиватися як футболісту і як особистість".

"Я борюся в кожному епізоді до останнього і завжди вірю, що можливо виграти матч, навіть якщо все веде до поразки. Однак я холоднокровна людина і не зриваюся в житті через роботу".

"Моїми кумирами є Кріштіану Роналду і Самуель Ето'о".

Про нього кажуть:
"Б'єнвеню - дуже технічний, швидкий. Та й загалом - чудовий хлопець. Він ідеально підходить для заміни Сейду Думбо".
Алан Бауманн, спортивний директор "Янг Бойз"

"Б'єнвеню - талановитий гравець, який своєю грою може змусити уболівальників забути про Думбо. Поки йому це не вдалося, але він на правильному шляху. Це командний гравець, що вміє реалізовувати моменти біля чужих воріт. У нього правильний підхід до футболу, він справжній трудяга. Я ним повністю задоволений, але він може ще додати".
Владімір Петкович, головний тренер "Янг Бойз"

"Він продемонстрував відмінну техніку і довів, що може забивати на європейській арені. Думаю, він зробить відмінну кар'єру. Йому лише 22. Гадаю, він проведе тут ще один або два сезони, а потім, на жаль, нас залишить".
Стефан Шапюїза, колишній нападаючий збірної Швейцарії, а нині тренер і скаут "Янг Бойз"

"Анрі вже показав, з чого він зроблений. Особливо яскраво він виглядав у єврокубках. Вже з самого початку я відзначив у нього високу культуру пасу. У нього відмінне бачення поля. При цьому він не егоїст. Це важливий гравець нашої команди, і, сподіваюся , він буде дого виступати за нас".
Марко Вольфлі, воротар "Янг Бойз"

Просмотров: 678 | Добавил: bombermen80 | Теги: Анрі, Енрі | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ght: 20px;"> Оставьте свой комментарий
Меню
Наш опрос

На вашу думку , яка команда виграэ Лігу Чемпіонів?

Статистика

на стадионі 1
без квитків 1
з квитками 0
Copyright MyCorp © 2024 Бесплатный хостинг uCoz