Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
[CALENDAR_TITLE]
[CALENDAR]

Главная » » Регистрация » ВходВоскресенье
19.05.2024
04:16
Главная » Архив материалов
У боротьбі за чемпіонство кожен гравець на вагу золота Томас Вермален, Арсенал ЛондонЛондонський «Арсенал» офіційно повідомив, що клуб подав апеляцію на червону картку, показану захисникові Томасу Вермалену в суботньому матчі Прем'єр-ліги проти "Вест Хема».
Нагадаємо, що в минулий уїк-енд «каноніри» відсвяткували перемогу з рахунком 2:0 над «молотобійця», тим самим зберігши хороші шанси на завоювання чемпіонського титулу. Однак, у цьому матчі з поля був видалений Вермален.
Рефері Мартін Аткінсон порахував, що 24-річний гравець збірної Бельгії здійснив фол останньої надії на нападаючому суперника Гільєрмо Франко. У результаті Томас був вилучений, а у ворота Мануеля Альмунії був призначений пенальті - 11-метровий удар Алессандро Діамант не реалізував.
Вермален, куплений минулого літа у «Аякса» за 10 мільйонів фунтів і став твердим гравцем основи, дізнається результат своєму апеляції 23 березня ... Читать дальше »
Просмотров: 408 | Добавил: bombermen80 | Дата: 24.03.2010 | Комментарии (0)

Відмовився від рекорду Володимир ШОЛК, Eurosport Ліонель Мессі, прикладу, Сарагоса, Реал, БарселонаЛіонель Мессі міг встановити унікальне досягнення в матчі «Сарагоса» - «Барселона»
Надавши право пробити пенальті у матчі з «Сарагосою» Златаном Ібрагімовичем, лідер «Барселони» Ліонель Мессі упустив шанс стати одноосібним володарем рекорду Приклади.
Справа в тому, що до 90-ї хвилини поєдинку з арагонцями аргентинець майже місяць поодинці уособлював собою атакуючу міць «блауграни». Один раз забивши «Малазі», він двічі уразив ворота «Альмерії» і тричі засмутив «Валенсію». Точно така ж кара за чверть години до кінця зустрічі наздогнала і «Сарагосу», і, напевно, було б дуже красиво, якби гольова серія латиноамериканця продовжилася по висхідній - за допомогою покеру на «Ла Ромареде».
Однак заробивши пенальті і зробивши всю підготовчу роботу, Лео довірив право виконати 11-метровий Ібрагімовичу. У р ... Читать дальше »
Просмотров: 458 | Добавил: bombermen80 | Дата: 24.03.2010 | Комментарии (0)

Пропустив тренування Динамо Москва, Андрій Воронін, Прем'єр-ліга РосіїУкраїнський форвард не тренувався сьогодні в загальній групі
Нападаючий московського «Динамо» Андрій Воронін не тренувався сьогодні в загальній групі. У нього невеликі проблеми з коліном. Також Андрій сказав, що здогадується, кого «Динамо» придбає найближчим часом.
- Проблеми з коліном - через гру на штучному полі ще в першому турі. Я вперше грав на такому покритті, - пояснив Воронін. - Але це не перешкодить мені взяти участь в зустрічі з «Зенітом».
Також Воронін заявив, що здогадується, якого гравця «Динамо» має придбати найближчим часом. За неофіційною інформацією, це форвард «Шальке» Кевін Кураньї.
- Я здогадуюсь, хто буде нашим новачком. З німецького чи він чемпіонату? Дізнаєтесь, якщо підпишуть із ним контракт, - каже нападаючий «Динамо».
- Ви спілкувалися з ним?
- Якщо я скажу, ви відразу зрозумієте. Не р ... Читать дальше »
Просмотров: 468 | Добавил: bombermen80 | Дата: 24.03.2010 | Комментарии (0)

Матч з Хетафе стане ювілейним для форварда Гонсало Ігуаїн, РеалГонсало Ігуаїн поспілкувався з пресою про перетині позначки в 100 зіграних матчів у футболці «Реала». Ювілейним для форварда «Реала» стане матч з «Хетафе», який відбудеться в четвер. У команді є й інші гравці, переступили стоматчевий кордон: Ікер Касільяс, Серхіо Рамос, Гуті і Рауль.
«Я буду намагатися показати хороший футбол, - говорить аргентинський нападаючий. - Цей матч дуже важливий для нас, ми повинні взяти три очки. До завершення чемпіонату залишилося лише два місяці, і ми цілком сконцентруємося на чемпіонаті, щоб завоювати золоті медалі. У команді прекрасна атмосфера, це дуже допомагає нам на полі.
Ми не можемо зараз сказати, хто буде фаворитом у перегонах за титул, але «Реал» почуває себе дуже впевнено, а це важливо. Те, що ми будемо проводити найскладніші ігри будинку, має вирішальне значення. Наші уболівальники обов'я ... Читать дальше »
Просмотров: 440 | Добавил: bombermen80 | Дата: 24.03.2010 | Комментарии (0)

Севілья втрачає перемогу на останній хвилині Депортіво, Севілья, спортинг, херес«Спортинг» - «Депортиво» - 2:1
Голи: Білич, 30, Кастро, 90 +3, з пенальті - Адріан, 65.
«Спортінг»: Хуан Пабло, Рамос, Ботія, Грегорі, Анхель (Баррал, 79), Кармело (Моран, 67), Рівера, Камачо, Куевас (Кіке Матео, 75), Кастро, Біліч.
«Депортіво»: Арансубія, Мануель Пабло, Колотто, Лопо, Лаурі, Альварес (Серхіо, 38), Хуан Родрігес, Антоніо Томас (Зе Кастро, 86), Адріан, Домінгес, Бодіпо (Ману, 13).
Попередження: Рівера, Кастро - Адріан.
Вилучення: Арансубія, 11, Лопо, 90.
«Севілья» - «Херес» - 1:1
Голи: Кануте, 63-з пенальті - Гіода, 90.
«Севілья»: Палоп, Станкевічюс, Фасіо, Драгутіновіч, Наварро, Адріано, Зокора (Кануте, 46), Ромарик (Лоло, 68), Перотта (Карлос, 24), Ренато, Негредо.
«Херес»: Чема, Віктор Санчес, Гіода, Айтамі, Касадо (Антоніто, 89), Момо, Кейта, Бергантіньос (Мічел, 81), Вікейра ... Читать дальше »
Просмотров: 490 | Добавил: bombermen80 | Дата: 24.03.2010 | Комментарии (0)

Улюблений жест зрозуміли в Болгарії Ісмаїл Іса, Локомотив (Мездра), ЦСКА (Софія), чемпіонат Болгарії з футболуНе затикати рот фанатам, коли на стадіоні немає поліції
Черговий спалах насильства в болгарському футболі. Матч «Локомотив» (Мездра) - ЦСКА (Софія) не був дограний через столичних фанів, які вибігли на поле. Все почалося з того, що господарі відкрили рахунок, але форварду Ізмаїла Ісі цього було мало і він, згадавши своє минуле в якості гравця «Левські», зробив відомий жест, рекомендує фанатам армійців мовчати. Але вони не стали мовчати, а замість цього побігли на поле в атаку, користуючись тим, що поліції на стадіоні маленького 13-тисячного містечка не було зовсім (як з'ясувалося пізніше, «Локомотив» на цьому заощадив). У результаті, замість футболістів по полю бігали фанати ЦСКА, а матч так і не був дограний.
Просмотров: 435 | Добавил: bombermen80 | Дата: 24.03.2010 | Комментарии (0)

Як рятували Хачеріді Євген Хачеріді, Динамо Київ, Металург Донецьк, Чемпіонат УкраїниУ грі проти "Металурга" "Динамо" втратило не тільки окуляри, але і ледь не залишилося без ключового захисника Євгена Хачеріді (22 роки). На 69-й хвилині, після жорсткого стику з форвардом "металургів" Мгуні, динамівець змушений був навіть покинути поле.
А Валерій Газзаєв після гри сказав, що футболістові доведеться в Києві зробити знімок, щоб визначити ступінь тяжкості травми. "Мгуні взагалі міг зламати Дружині ногу, - обурювався після матчу тренер" Динамо ". - Будемо сподіватися, все обійдеться".
Вже в неділю, коли кореспондент "БЛИК-Спорт" зв'язався з гравцем, той бадьоро відповів, що самого страшного не сталося.
- Так, відразу після того, як ми повернулися з Донецька до Києва, я поїхав робити знімок, - сказав Женя. - На щастя, це всього лише сильний удар. Але нога боліла, особливо палець на нозі. У суботу ... Читать дальше »
Просмотров: 474 | Добавил: bombermen80 | Дата: 24.03.2010 | Комментарии (0)

Напередодні гри в Харкові складу запорожців поповнили двоє добре відомих футболістів ... Антон Гай, Олександр Мелащенко, Металург Запоріжжя, футбол... А саме Олександр Мелащенко і вихованець запорізької школи футболу Антон Гай.
Олександр Мелащенко
Нападаючий.
Зріст 182 см. Вага 77 кг.
Народився 13 грудня 1978 року в Полтаві. Вихованець ДЮСШ «Ворскла» Полтава.
Виступав за команди: «Ворскла» Полтава (1997-2000), "Динамо" (Київ) (2000-2003), «Дніпро» Дніпропетровськ (2004-2007), «Кривбас» Кривий Ріг (2007-2009).
У вищій лізі дебютував 29 березня 1998 в матчі «Ворскла» Полтава - «Торпедо» Запоріжжя - 2:0. Всього у вищому дивізіоні провів 231 матч і забив 48 м'ячів. У складі національної збірної України провів 16 матчів, забив 3 голи
Антон ГАЙ
Півзахисник.
Зріст 181 см. Вага 74 кг.
Народився 25 серпня 1986 року в Запоріжжі.
Вихованець СДЮШОР «Металург» (тренер Микола ... Читать дальше »
Просмотров: 437 | Добавил: bombermen80 | Дата: 24.03.2010 | Комментарии (0)

ФФУ призначила суддів на перенесений 13-й тур Чемпіонат України, СуддіКомітет арбітрів ФФУ призначив арбітрів на матчі перенесеного 13-го туру.
24.03.2010 р. (середа)
"Металіст" - "Чорноморець"
Арбітр: М. Родіоненко (Луганськ)
"Арсенал" - "Ворскла"
Арбітр: А. Дердо (Іллічівськ)
"Оболонь" - "Іллічівець"
Арбітр: В. Годулян (Одеса)
"Дніпро" - "Кривбас"
Арбітр: Е. Арановскій (Київ)
"Закарпаття" - "Динамо"
Арбітр: Ю. Грисьо (Львів
Просмотров: 450 | Добавил: bombermen80 | Дата: 24.03.2010 | Комментарии (0)

Прогноз фахівців на 13-й тур прем'єр-ліги футбол, прогноз фахівцівМихайло Стельмах і журналіст «СЕ» Сергій Талімончік роблять прогноз на результати сьогоднішніх матчів
Михайло СТЕЛЬМАХ - півзахисник київського «Динамо» 1980-х років
ЗАКАРПАТТЯ - ДИНАМО - 1:3
На мій погляд, «Динамо» непереконливо стартувало у другій частині сезону, в кожному з чотирьох матчів відзначившись лише по разу. Думаю, наставник киян Валерій Газзаєв зробить відповідні висновки. Тим більше динамівцям нікуди відступати, оскільки потрібно повертати собі першу сходинку в турнірній таблиці.
АРСЕНАЛ - ВОРСКЛА - 2:2
Обом командам хочеться взяти три очки, адже в з боку «Арсеналу» має місце серія з чотирьох нічиїх поспіль, і явно є прагнення поповнити скарбничку перемогою, а в активі «Ворскли» всього одне очко, здобуте навесні, що не влаштовує підопічних Миколи Павлова. Але в поєдинку рівних суперників, думається, і ра ... Читать дальше »
Просмотров: 398 | Добавил: bombermen80 | Дата: 24.03.2010 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 »
Меню
Наш опрос

На вашу думку , яка команда виграэ Лігу Чемпіонів?

Статистика

на стадионі 1
без квитків 1
з квитками 0
Copyright MyCorp © 2024 Бесплатный хостинг uCoz