Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
[CALENDAR_TITLE]
[CALENDAR]

Главная » » Регистрация » ВходВоскресенье
19.05.2024
10:50
Главная » 2010 » Ноябрь » 20
У останніх матчах групового раунду Ліги Європи УЄФА "Ліверпулю" скоріше за все доведеться діяти без свого лідера та капітана Стівена Джеррарда, котрий ушкодив задню поверхню стегна в поєдинку за національну збірну Англії.

Півзахисник зазнав травми наприкінці товариської зустрічі з Францією (1:2) на "Уемблі" минулої середи. Обстеження на тренувальній базі червоних підтвердило, що 30-річний хавбек лікуватиметься від трьох до чотирьох тижнів і, швидше за все, не зіграє в двох останніх матчах групового турніру Ліги Європи зі "Стяуа" в Бухаресті та вдома проти "Утрехта".

Команді Роя Ходжсона, яка очолює квартет К, для виходу в плей-офф достатньо набрати лише одне очко. Не в останню чергу завдяки Джеррарду, котрий в минулому турі відзначився хет-триком у воротах "Наполі" (3:1).

Просмотров: 555 | Добавил: bombermen80 | Дата: 20.11.2010 | Комментарии (0)

Наставник італійського "Ювентуса" Луїджі Дель Нері не зможе розраховувати у двох останніх матчах групового етапу Ліги Європи УЄФА на 30-річного форварда Амаурі, котрий зазнав важкої травми коліна.

Гравець залишив тренування у четвер вранці, після чого пройшов медогляд. Згідно із заявою клубних лікарів, у нападника ймовірне  пошкодження зв'язок коліна. Слід додати, що Амаурі останнім часом потерпає від травм. У серпні він вибув із ладу з розтягненням м'яза лівого стегна, а у вересні потрапив до лазарету через проблеми з правим гомілкостопом.

Очікується, що натуралізований бразилець, який у серпні дебютував у збірній Італії, повернеться до гри вже наступного року. Відтак він пропустить виїзний поєдинок групи А проти польського "Леха" та домашній - проти англійського "Манчестер Сіті". Туринці втратять шанси на потрапляння до весняної стадії ... Читать дальше »

Просмотров: 573 | Добавил: bombermen80 | Дата: 20.11.2010 | Комментарии (0)

Меню
Наш опрос

На вашу думку , яка команда виграэ Лігу Чемпіонів?

Статистика

на стадионі 1
без квитків 1
з квитками 0
Copyright MyCorp © 2024 Бесплатный хостинг uCoz